Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Όμως καταλαλαθος ο Μπομπ και ο Πάτρικ σκάσανε την φούσκα και αμέσως φώναξαν τους φίλους τους για να φύγουν πριν τους καταλάβουν, έτρεξαν να φύγουν όμως οι στρατιώτες της Ατλαντίδας τους κατάλαβαν και τους κυνηγούσαν ο Πλαγκτόν όμως ξαφνικά ήρθε με ενα τανκς που εφηύρε και πήγε να εξολοθρεύσει τον Μπομπ και τους φίλους του όμως ανακάλυψε πως το τανκς έριχνε παγωτό οι Ατλαντίς εκπληκτικαν με το μηχάνημα αυτό και δεν υθελαν ποια την φουκα ετσι ο Μπομπ και η παρεα του εφηγαν με ασφαλια απο την Ατλαντιδα και γυρισαν στον βυθο του Μπικινη.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Το ιπτάμενο λεωφορείο πήγε τον Μπομπ, τον Πάτρικ, τον κύριο Καβούρι,τον Καλαμάρη και την Σαντη στο παλάτι της Ατλαντίδας εκεί τους φιλοξένησε ένα ψάρι που ζούσε εκεί. Εντομεταξη ο Πλαγκτόν μπήκε μυστικά στο λεωφορείο και ακολουθαγε τον Μπομπ και τους φίλους του.Το ψάρι που τους φιλοξενούσε τους πρότεινε όλους ένα μέρος για να απασχοληθούν ο Καλαμάρης πήγε σε ένα δωμάτιο με πίνακες, ο κύριος Καβούρης πήγε σε ένα δωμάτιο με λεφτά, η Σαντη πήγε σε ένα δωμάτιο με επιστημονικές εφευρέσεις, ο Πλαγκτόν καθώς τους παρακολουθούσε σταμάτησε σε ένα δωμάτιο με όπλα,και ο Μπομπ και ο Πάτρικ σε ένα δωμάτιο με την αρχαιότερη φούσκα.


               συνεχίζεται.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΩ

Ο Μπομπ και ο Πάτρικ παιζανε στα λιβάδια με της τσουκτρες μέχρι που σκουντούφλησαν και κατέληξαν σε μια σπηλιά όπου εκεί βρήκαν το μισώ ενός πολύ πολυτίμου λίθου που αν το ένωναν με το άλλο μισώ κομμάτι που ήταν στο μουσείο του βυθού του Μπικίνι θα ανοίγει μια πύλη για την Ατλαντίδα. Ο Μπομπ σφουγγαρακης και ο Πάτρικ το πήγαν στο μουσείο του βυθού του Μπικίνι που εκεί ήταν ο Καλαμαρης, ο κύριος Καβούρης και η Σαντη, ένωσαν τα κομμάτια και άνοιξε μια πύλη και ένα ιπτάμενο λεωφορείο που εμφανίστηκε τους πήγε στο παλάτι της Ατλαντίδας.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλη ψηφοφορία το Nickelodeon.

Το Nikelodeon games.com η ιστοσελίδα του  Nikelodeon  κάνει ψηφοφορία για το καλλίτερο παιχνίδι του Nikelodeon του 2011 στον διαγωνισμό παίρνουν 10 παιχνίδια του Μπομπ Σφουγγαρακη ψηφίστε τα παιχνίδια του Μπομπ Σφουγγαρακη για ένα απ αυτά να γίνει το παιχνίδι του χρόνου 2011. 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

μπομμπ σφουγγαρακης τα νεα εποισοδια

  

Δείτε κάθε πρωί ώρα 7:30 στο nickelodeon και κάθε Σαββατοκίριακο το μεσημέρη ώρα 13:30 και το απογευμα ώρα 16:30  τα  τα νεα εποισοδια του Μπόμπ σφουγγαρακη.   

 

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΡΘΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Μπομπ σφουγγαρακης εβγαλε νεα ταινια,  μικρα σκετσακια  με θεμα  τερατα οπου ερχονται στον Βυθο του Μπικινι. 
                                      

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011